Održan drugi modul treninga PCM Kouč

Od 8. do 10. decembra u prostorijama kompanije Atria Group održan je drugi modul treninga “PCM kouč” koji je namenjen profesionalnim koučevima i menadžerima koji žele da usavrše svoje koučing veštine i podignu kvalitet koučinga na potpuno novi nivo.

Ovaj trodnevni modul za cilj ima upoznavanje učesnika sa specifičnim temama i procesima čije javljanje mogu očekivati tokom koučing seansi sa klijentima različitih struktura ličnosti. Učesnici su imali priliku da se detaljno upoznaju sa dubinskim faktorima u različitim tipovima ličnosti koji utiču na klijentove reakcije tokom koučinga. Učesnici su takođe dobili detaljne smernice za moguće intervencije u radu sa različitim tipovima ličnosti posebno u situacijama kada kod klijenta opaze disfunkcionalna ponašanja ili otpore.

Trener na drugom modulu treninga bila je Dragana Miletić. Dragana je HR konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja zaposlenih i stručne obuke. Dragana je kouč Erickson College-a, sertifikovan trener Persone Global i sertifikovan PCM (Process Communication Model) trener i PCM kouč.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO DRUGI MODUL TRENINGA PCM® KOUČ

pcm kouc

pcm kouč

pcm kouč

pcm kouč
10-12-pcm-12
pcm kouč

Treći modul treninga „PCM kouč“ zakazan je za 20. januar 2017. godine.

Trening “PCM kouč” je akreditovan koučing program od strane International Coaching Federation (ICF). Koučevi sertifikovani za primenu PCM-a u svojoj praksi imaju brojne alate koji im pomažu kako u efikasnijem vođenju klijenata kroz koučing proces, tako i u samoj pripremi za koučing.

Zahvaljujući PCM-u koučevi mogu da se bolje psihički pripreme za sesiju i ujedno da i pre same sesije dobiju značajne informacije o dubinskoj strukturi ličnosti osobe sa kojom ulaze u koučing projekat. Pored toga, kouč može tokom sesije da se lakše prilagodi klijentu, da ostvari bolju komunikaciju i značajno pojača motivaciju klijenta za ostvarenje postavljenih ciljeva.

Da biste saznali više o PCM metodologiji posetite stranicu Šta je PCM.