Sertifikacija nove generacije PCM koučeva

Treći i ujedno i poslednji modul treninga PCM Kouč – namenjen HR-ovima, menadžerima i koučevima kojima su profesionalnost i vrhunsko postignuće u svom poslu na prvom mestu održan je 24. i 25. juna u prostorijama kompanije Atria Group.

Vežbom do savršenstva. Fokus je ovoga puta bio na integraciji stečenog znanja, vežbi kroz primere, implementaciji na specifičnim temama i produbljivanju naučenog. Učesnice su pažljivo slušale module, upijale znanje i izašle bogatije za jednu ICF akreditovanu diplomu, i što je još važnije bogatije za jedno novo iskustvo koje u njihovom poslu pravi razliku.

Internacionalni PCM Master Trener iz redova Kahler Communications, Inc. i diplomac Univerziteta Sorbone – Mickael Dufourneaud je podelio svoje bogato dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima i sertifikovao drugu generaciju PCM Koučeva u Srbiji. Sa njim u timu je bila Dragana Miletić – sertifikovani PCM Trener Kahler Communications, Inc., HR Consultant, vrhunski profesionalac i stručnjak, koja je održala prethodna dva modula.

Pogledajte kako je izgledao PCM Kouč trening

 

Zašto su polaznici treninga izabrali baš PCM Kouč trening? Razumevanje sopstvenih potreba i potreba svojih klijenata i zaposlenih ima bumerang efekat – koji u jednom potezu ulaže znanje i u drugom potezu vraća vrhunski rezultat. Karakteristike ovog treninga su racionalnost zasnovana na dubinskoj strukturi ličnosti, primenljivost u svakodnevnim poslovnim izazovima i izuzetnost u svom daljem radu. Više o PCM-u pročitajte ovde.

Atria Group je spremna za novu generaciju PCM Koučeva koja u novembru počinje sa svojim profesionalnim usavršavanjem. Svako ko želi da unapredi svoje koučing veštine može više da se informiše o treningu PCM Kouč putem telefona 011/41-23-410 ili mejla office@pcm.rs.