Promotivna PCM Radionica – Napredni koučing i trening alat

U susret treningu „Sertifikacija za PCM kouča i trenera“, očekuje vas promotivna PCM radionica, koja će se održati 2. novembra 2017. godine sa početkom u 18:30h u prostorijama kompanije Atria Group, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 219/II.

Atria Group, kao jedina kompanija u regionu ovlašćena da drži treninge po svetski priznatoj PCM (Process Communication Model) metodologiji, poziva koučeve, trenere i profesionalce iz sveta biznisa da se upoznaju sa ovom metodologijom, koju ICF prepoznaje kao profesionalno koučing usavršavanje i poželjnu stavku u portfoliju svakog kouča i trenera.

PCM (Process Communication Model®) je inovativni razvojni model koji omogućava razumevanje dubinske strukture ličnosti i efikasno se primenjuje kako u treninzima, tako i u koučingu. Ovaj model predstavlja jedan od najefektivnijih alata koje je moguće primeniti u poboljšanju komunikacije, prevazilaženju internih i eksternih konflikata i razvoju liderstva.

TEME KOJE ĆEMO OBRADITI NA RADIONICI:
PCM radionica
Šta predstavlja PCM
PCM radionica - prednosti
Prednosti primene PCM-a u poslu, koučingu i na treninzima
PCM radionica - koučing sesija
Kako izgleda jedna PCM koučing sesija?
Tema-4-4
Kako prepoznati dubinsku strukturu
ličnosti osoba sa kojima razgovaramo
круг
Kako prilagoditi svoj pristup svakom tipu ličnosti
PCM radionica Komunikacija
Zašto je PCM prirodna nadogradnja koučing i trenerskog portfolia

Pored primene u razvoju menadžerskih veština, multidimenzionalnost ovog modela čini ga idealnim dodatnim modelom za podršku razvoja profesionalnih koučeva, trenera i mentora. Ono što je posebno značajno jeste da koučevi i treneri koji su sertifikovani za primenu PCM-a u svojim sesijama i treninzima imaju mogućnost izdavanja ulaznog assessment-a klijentima na osnovu koga svi klijenti dobijaju individulizovani izveštaj o dubinskoj strukturi sopstvene ličnosti.
Ovu radionicu će držati naš PCM trener Dragana Miletić, a da biste učestvovali na radionici, prijavite se putem formulara na našem sajtu koji možete da pronađete klikom na dugme ispod.
Prijavi se >