Promotivna PCM Radionica – Napredni koučing alat

U susret treningu „PCM Kouč“, očekuje vas promotivna PCM radionica, koja će se održati u sredu, 15. marta 2017. godine sa početkom u 18:00h u prostorijama kompanije Atria Group, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 219/II.

Atria Group, kao jedina kompanija u regionu ovlašćena da drži treninge po svetski priznatoj  PCM (Process Communication Model) metodologiji, poziva koučeve i profesionalce iz sveta biznisa da se upoznaju sa ovom metodologijom, koju ICF prepoznaje kao profesionalno koučing usavršavanje i poželjnu stavku u portfoliju svakog kouča.

PCM (Process Communication Model®) je inovativni razvojni model koji omogućava razumevanje dubinske strukture ličnosti i efikasno se primenjuje kako u treninzima, tako i u koučingu. Ovaj model predstavlja jedan od najefektivnijih alata koje je moguće primeniti u poboljšanju komunikacije, prevazilaženju internih i eksternih konflikata i razvoju liderstva.

Teme koje ćemo obraditi na radionici:

PCM radionica

Šta predstavlja PCM?

PCM radionica - prednosti

Koje su prednosti primene PCM-a u koučingu?

PCM radionica - koučing sesija

Kako izgleda jedna PCM koučing sesija?

Tema-4-4

Kako prepoznati dubinsku strukturu
ličnosti osoba sa kojima razgovaramo?

круг

Kako prilagoditi svoj pristup različitim strukturama ličnosti?

PCM radionica Komunikacija

Zašto je PCM prirodna nadogradnja koučing edukacije?

Pored primene u razvoju menadžerskih veština, multidimenzionalnost ovog modela čini ga idealnim dodatnim modelom za podršku razvoja profesionalnih koučeva i mentora. Ono što je posebno značajno jeste da koučevi koji su sertifikovani za primenu PCM-a u svojim sesijama imaju mogućnost izdavanja ulaznog assessment-a klijentima na osnovu koga svi klijenti dobijaju individulizovani izveštaj o dubinskoj strukturi sopstvene ličnosti koji im pomaže u boljem razumevanju procesa koji se odrigravaju tokom koučinga.

separator-top

O treneru

Mirko je profesionalni kouč Eriksonovog Koledža (Vankuver), sertifikovani Proces Communication Model kouč. Njegove oblasti ekspertize su timski koučing, biznis koučing i koučing sales menadžera.

Saznaj više

separator-top

Na radionici želimo da vam na što bolji način predstavimo kako da usavršite svoje koučing veštine i podignete kvalitet svojih sesija na potpuno nov nivo. Zato su vaši predlozi i pitanja, koja možete postaviti na radionici dobrodošli.

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali na radionici je da se prijavite putem formulara na našem sajtu koji možete da pronađete klikom na dugme ispod.

Prijavi-se_

separator-top

PCM-kouc

PCM_K_FU organizaciji kompanije Atria Group, održaće se trening PCM® kouč koji je namenjen profesionalnim koučevima i menadžerima koje žele da usavrše svoje koučing veštine i podignu kvalitet koučinga na potpuno novi nivo. Trening počinje 21. aprila 2017. godine, a održaće se u prostorijama kompanije Atria Group. Koučing je savršen primer gde primena PCM-a ima izvandredne rezultate.