Promotivna PCM®radionica – Kako uspešno upravljati konfliktima putem PCM-a?

U susret treninzima „Upravljanje konfliktima kroz PCM® model“ i „PCM Kouč“, organizujemo promotivnu PCM radionicu, koja će se održati 19. aprila 2018. godine sa početkom u 18:30h u prostorijama kompanije Atria Group, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 219/II.

Atria Group, kao jedina kompanija u regionu ovlašćena da drži treninge po svetski priznatoj PCM® (Process Communication Model) metodologiji, poziva koučeve, trenere i profesionalce iz sveta biznisa da se upoznaju sa ovom metodologijom, koju ICF prepoznaje kao profesionalno koučing usavršavanje i poželjnu stavku u portfoliju svakog kouča.

PCM (Process Communication Model®) daje pouzdan i validiran metod za otkrivanje i razumevanje dubinske strukture ličnosti, uticaja životnih događaja na razvoj ličnosti i dinamike u komunikaciji. Zasnovan je na nagrađivanom naučnom otkriću Dr Taibi Kahler-a. Koristi se i istražuje već trideset godina, a iskusilo ga je preko milion ljudi širom sveta. Ovaj model predstavlja jedan od najefektivnijih alata koje je moguće primeniti u poboljšanju komunikacije, prevazilaženju internih i eksternih konflikata i razvoju liderstva. U praksi se uspešno primenjuje kako u koučingu, tako i u biznis svetu.

TEME KOJE ĆEMO OBRADITI NA RADIONICI:
PCM radionica
Šta predstavlja PCM?
PCM radionica - prednosti
Prednosti primene PCM-a u poslu, koučingu i svakodnevnoj komunikaciji.
PCM radionica - koučing sesija
Kako prepoznati dubinsku strukturu ličnosti osoba sa kojima razgovaramo?
Tema-4-4
Kako različiti tipovi ličnosti ulaze u konflikt?

Rešavanje konflikata sa osobama koje imaju različitu strukturu ličnosti.

Šta različite tipove ličnosti uvodi u stres?

Pored primene u razvoju menadžerskih veština, multidimenzionalnost ovog modela čini ga idealnim dodatnim alatom za podršku razvoja profesionalnih koučeva, HR profesionalaca i mentora. Ono što je posebno značajno jeste da koučevi koji su sertifikovani za primenu PCM-a u svojim sesijama i treninzima imaju mogućnost izdavanja ulaznog assessment-a klijentima na osnovu koga svi klijenti dobijaju individulizovani izveštaj o dubinskoj strukturi sopstvene ličnosti.
Pridružite nam se i naučite kako da uspešno upravljate konfliktima koristeći alat za procenu dubinske strukture ličnosti svakog sagovornika. Radionica je interaktivnog karaktera i sastoji se od grupnih i individualnih aktivnosti. Broj mesta je ograničen, zato rezervišite svoje na vreme.

Prijavi se >

O treneru

Dragana Miletić je HR konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja zaposlenih i stručne obuke. Tokom svoje karijere učestvovala je u kreiranju i sprovođenju brojnih razvojnih projekata, radionica i programa obuke za više od 20 kompanija i ima preko 7 godina iskustva u oblasti ljudskih resursa. Dragana je kouč Erickson College-a, sertifikovan trener Persone Global i sertifikovan PCM (Process Communication Model) trener i PCM kouč.