Održan prvi modul treninga PCM Kouč

Od 17. do 19. novembra u prostorijama kompanije Atria Group održan je prvi modul treninga “PCM kouč” koji je namenjen profesionalnim koučevima i menadžerima koji žele da usavrše svoje koučing veštine i podignu kvalitet koučinga na potpuno novi nivo.

Tokom ovog trodnevnog modula učesnici su imali prilike da se upoznaju sa osnovama PCM modela i mogućnostima njegove primene u koučingu. Učesnici su na ovom modulu takođe dobili i izveštaj o dubinskoj strukturi sopstvene ličnosti kako bi na ličnom primeru otkrili benefite poznavanja i primene ovog modela.

Trener na prvom modulu treninga bio je Peđa Jovanović. Peđa je Senior Partner kompanije Atria Group, kouč, trener i HR konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja zaposlenih i stručne obuke. Peđa je takođe i ICF sertifikovan kouč, trener Erickson College-a, NLP Master Trainer, sertifikovan trener Persone Global i sertifikovan PCM (Process Communication Model) trener i PCM kouč.

Pogledajte kako je izgledao prvi modul treninga PCM® kouč

PCM Coach 4 m1

Drugi modul treninga „PCM kouč“ zakazan je za 8.12.2017. godine.

Trening „PCM kouč“ je akreditovan koučing program od strane International Coaching Federation (ICF). Koučevi sertifikovani za primenu PCM-a u svojoj praksi imaju brojne alate koji im pomažu kako u efikasnijem vođenju klijenata kroz koučing proces, tako i u samoj pripremi za koučing.

Zahvaljujući PCM-u koučevi mogu da se bolje psihički pripreme za sesiju i ujedno da i pre same sesije dobiju značajne informacije o dubinskoj strukturi ličnosti osobe sa kojom ulaze u koučing projekat. Pored toga, kouč može tokom sesije da se lakše prilagodi klijentu, da ostvari bolju komunikaciju i značajno pojača motivaciju klijenta za ostvarenje postavljenih ciljeva.

Da biste saznali više o PCM metodologiji posetite stranicu Šta je PCM.