Održan prvi modul treninga PCM Kouč

Od 3. do 5. novembra u prostorijama kompanije Atria Group održan je prvi modul treninga “PCM kouč” koji je namenjen profesionalnim koučevima i menadžerima koji žele da usavrše svoje koučing veštine i podignu kvalitet koučinga na potpuno novi nivo.

Tokom ovog trodnevnog modula učesnici su imali prilike da se upoznaju sa osnovama PCM modela i mogućnostima njegove primene u koučingu. Učesnici su na ovom modulu takođe dobili i izveštaj o dubinskoj strukturi sopstvene ličnosti kako bi na ličnom primeru otkrili benefite poznavanja i primene ovog modela.

Trener na prvom modulu treninga bila je Dragana Miletić. Dragana je HR konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja zaposlenih i stručne obuke. Dragana je kouč Erickson College-a, sertifikovan trener Persone Global i sertifikovan PCM (Process Communication Model) trener i PCM kouč.

Pogledajte kako je izgledao prvi modul treninga PCM® kouč

pcm kouč

pcm kouč

pcm kouč

pcm kouč

Drugi modul treninga „PCM kouč“ zakazan je za 9.12.2016. godine.

Trening „PCM kouč“ je akreditovan koučing program od strane International Coaching Federation (ICF). Koučevi sertifikovani za primenu PCM-a u svojoj praksi imaju brojne alate koji im pomažu kako u efikasnijem vođenju klijenata kroz koučing proces, tako i u samoj pripremi za koučing.

Zahvaljujući PCM-u koučevi mogu da se bolje psihički pripreme za sesiju i ujedno da i pre same sesije dobiju značajne informaciju o dubinskoj strukturi ličnosti osobe sa kojom ulaze u koučing projekat. Pored toga, kouč može tokom sesije da se lakše prilagodi klijentu, da ostvari bolju komunikaciju i značajno pojača motivaciju klijenta za ostvarenje postavljenih ciljeva.

Da biste saznali više o PCM metodologiji posetite stranicu Šta je PCM.