Sertifikat

Nakon treninga učesnici dobijaju sertifikat Certified PCM Coach koji izdaje Kahler Communication iz Pariza. Proces sertifikacije sastoji se iz polaganja pisanog testa i dodatnih supervizijskih koučing sesija tokom kojih učesnici sprovode koučing sesije koristeći PCM model.

certcoachpcm

Trening PCM kouča je akreditovan koučing program od strane vodeće koučing asocijacije International Coaching Federation (ICF).  International Coach Federation je najveći svetski resurs profesionalnih koučeva, kao i izvor za one koji traže kouča.  Osnovana 1995. godine, danas je ICF vodeća globalna organizacija, sa preko 16.000 članova, posvećenih unapređenju koučinga postavljanjem visokih profesionalnih standarda, obezbeđujući nezavisnu sertifikaciju, kao i izgradnju mreže akreditovanih koučeva.

 actp_cl

Trening PCM kouč je CCE ICF akreditovan trening. To je napredni koučing trening koji podržava ICF-ovu Kontinuiranu koučing edukaciju (Continuing Coach Education). PCM Kouč je idealan program za ICF sertifikovane koučeve koji obnavljaju svoju ICF licencu. Od 2015. godine ovaj trening je priznat od ICF-a kao trening koji donosi 22.25 CCEU (Continuing Coach Education Unites).