Sertifikovana treća generacija PCM koučeva!

Treći, a ujedno i poslednji modul treninga PCM Kouč – namenjen HR-ovima, menadžerima i koučevima koji žele da unaprede svoje koučing veštine kroz napredne alate, održan je 21. i 22. januara u prostorijama kompanije Atria Group.

Vežbom do savršenstva. Fokus je ovoga puta bio na integraciji stečenog znanja, vežbi kroz primere, implementaciji na specifičnim temama i produbljivanju naučenog. Učesnici su pažljivo slušali module, upijali znanje i izašli bogatije za jednu ICF akreditovanu diplomu, i što je još važnije bogatiji za jedno novo iskustvo koje u njihovom poslu pravi razliku.

Internacionalni PCM Master Trener iz redova Kahler Communications, Inc. i diplomac Univerziteta Sorbone – Mickael Dufourneaud je podelio svoje bogato dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima i sertifikovao treću generaciju PCM Koučeva u Srbiji. Sa njim u timu je bila Dragana Miletić – sertifikovani PCM Trener Kahler Communications, Inc., HR Consultant, vrhunski profesionalac i stručnjak, koja je održala prethodna dva modula.

Pogledajte kako je izgledao PCM Kouč trening

PCM kouč
PCM kouč
PCM kouč
PCM kouč
PCM kouč
PCM kouč

Zašto su polaznici treninga izabrali baš PCM Kouč trening? Razumevanje sopstvenih potreba i potreba svojih klijenata i zaposlenih ima bumerang efekat – koji u jednom potezu ulaže znanje i u drugom potezu vraća vrhunski rezultat. Karakteristike ovog treninga su racionalnost zasnovana na dubinskoj strukturi ličnosti, primenljivost u svakodnevnim poslovnim izazovima i izuzetnost u svom daljem radu. Više o PCM-u pročitajte ovde.

Atria Group je spremna za novu generaciju PCM Koučeva koja u aprilu počinje sa svojim profesionalnim usavršavanjem. Svako ko želi da unapredi svoje koučing veštine može više da se informiše o treningu PCM Kouč putem telefona 011/41-23-410 ili maila office@pcm.rs.