Zašto učestvovati na treningu PCM® Kouč

Primenom PCM-a u koučing procesu kouč i klijent dobijaju dodatni alat za adekvatno utvrđivanje cilja ka kojem klijent teži, kao i za rad na definisanju snaga i mogućih razvojnih oblasti kod klijenta. Primena PCM metodologije u koučingu takođe daje dodatni kvalitet u procesu sastavljanja pojedinačnih koraka na putu ka ostvarenju cilja koji je postavljen na početku koučing procesa. Zahvaljujući PCM metodologiji kouč takođe uspeva da veoma brzo otkrije i koje teme su od posebnog značaja za određenog klijenta, kao i koji način komunikacije i vođenja kroz koučing proces će mu najviše odgovarati za ostvarenje svojih punih potencijala.

upgrade

PCM Kouč je prirodna nadogradnja koučing edukacije

region

Bićete među prvima u regionu koji koriste napredan koučing alat

deep

Upoznaćete dubinsku strukturu svoje ličnosti i ličnosti svojih klijenata

icon6

Znaćete kako da motivišete različite tipove ličnosti klijenata da istraju u  ostvarivanju svojih ciljeva

icon5

Pronalaženje najefektnijih kanala komunikacije – konkretne reči, tonovi, gestikulacija i izrazi lica koji će zajedno dovesti do produktivnije interakcije tokom sesije

stress

Znaćete tačno kako se različiti klijenti ponašaju kada su u stresu, kao i jasne signale da ulaze u stres

Ono što je posebno značajno jeste da koučevi koji su sertifikovani za primenu PCM-a u svojim sesijama imaju mogućnost zadavanja ulaznog assessmenta klijentima na osnovu koga svi klijenti dobijaju izveštaj o dubinskoj strukturi sopstvene ličnosti koji im pomaže u boljem razumevanju procesa koji se odrigravaju tokom koučinga.