Atria Group

Atria Group je internacionalna konsultantska kompanija sa misijom da svojim klijentima obezbedi najbolja moguća rešenja, kako u oblasti razvoja liderstva, tako i u oblastima profesionalnog i ličnog razvoja. Osnovnu delatnost naše kompanije predstavljaju profesionalni treninzi i koučing programi potkrepljeni ekspertizom iz oblasti liderstva, efektivne komunikacije, prezentacijskih veština, kao i biznis koučinga. Kroz upotrebu različitih alata za procenu pružamo podršku našim klijentima pri merenju potreba za razvojnim aktivnostima i uticaja istih na njihovo poslovanje.

Dugogodišnja partnerstva sa kompanijama Erickson Coaching International (Kanada), Kahler Communication (SAD) i Persona Global (SAD), koje su svetski lideri u organizacionom razvoju i razvoju ljudskog potencijala, omogućila su nam da, kroz kombinaciju svih metodologija iz našeg portfolija, odgovorimo na jedinstvene potrebe naših klijenata na pravi način i u pravo vreme.

Isprobajte najefikasniju metodologiju za razumevanje dubinske strukture ličnosti koja se efikasno primenjuje kako u treninzima, tako i u koučingu.