Budi pobednik po  svojim merilima – odaberi pobedničku stazu! – PCM radionica
14/10/2019
  • atmadmin
  • Uncategorized
  • Коментари су искључени на Budi pobednik po svojim merilima – odaberi pobedničku stazu! – PCM radionica
Šta mislite, pod kojim uglom zakrivljenosti (uži, širi ili najširi) najbrže možete da istrčite 400 m na atletskom stadionu, koji se sastoji od 8 pojedinačnih atletskih staza?
Ako je to staza broj 5, šta to govori o Vama?
Imate li osećaj da niste na pravoj stazi, jer šta god učinili ne uspevate da stignete na cilj u željenom vremenskom periodu, ili ste skloni da odustanete i vratite se na početak?
Da li ste spremni da rizikujete i promenite broj atletske staze?
Da li sa sigurnošću znate da neko iz vašeg okruženja (kolega, zaposleni u vašem timu, klijent na sesiji,prijatelj, član porodice itd.) “trči na pogrešnoj stazi“ a potrebni su vam načini kako da ga podržite da sam to uvidi?
Ako vam je upoznavanje sebe i dostizanje sopstvenog potencijala na svim životnim poljima,  jedan od prioritetetnih ciljeva,  kao i pružanje podrške na tom putu i drugima, ova radionica je pravi izbor za vas!

 

TEME RADIONICE:

Uvod u PCM

Koji je broj atletske staze (1, 4 ili 7) na kojoj sam pobednik u svom stilu?

Ko su timski igrači u strukturi moje ličnosti?

Kako da motivišem svoj interni tim igrača, kako bi dali svoj maksimum na bilo kom terenu, a samim tim ostvarili i značajan uticaj na druge?

Kako da im pomognem u izazovnim i stresnim životnim sitacijama i budem primer drugima?

Koji timski igrač je kapiten tima, a koga bi trebalo da držim na klupi? – praktična vežba

KOME JE NAMENJENA RADIONICA:

  • Profesionalnim biznis koučevima, terapeutima i trenerima
  • Zaposlenima u HR-u koji su odgovorni za odabir metodologija koje će biti primenjene u razvoju ljudi
  • Menadžerima koji žele da razvijaju svoje liderske, komunikacione veštine, kao i veštine motivisanja svojih zaposlenih
  • Onima koji žele da bolje upoznaju sebe, spoznaju kako mogu upravljati sobom i kako da uspostave podržavajuči sistem uticaja na druge

Ko je Jelena Biševac?

Jelena Biševac je sertifikovani Process Communication Model (PCM) trener i kouč. Svoje veštine i znanja upotpunila je usavršavanjem na kursevima Deep Coaching i Umetnost i nauka koučinga (Erickson Coaching), kao i obukama za upravljanje stresom na bazi neuronauke, javni nastup i dikciju, kao i profesionalne prezentacijske veštine.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon čega je završila master studije na Fakultetu političkih nauka. Pre nego što je postala profesionalni trener i kouč, Jelena se bavila urbanom ekonomijom, prostornim i urbanističkim planiranjem. Vremenom je kroz lično usavršavanje prepoznala kod sebe želju i potencijal da preusmeri svoju karijeru i da se posveti primeni PCM-a u oblasti koučinga, sa pojedincima i/ili kompanijama, kao i u oblasti obrazovanja i zdravstva.

Kao bazni Harmonizer, Jelena je posvećena odnosima sa ljudima, brine o osećanjima i najsrećnija je kada pomaže drugima. Trenutna faza Persistera joj omogućava  da se posveti novoj profesionalnoj i životnoj misiji koja joj pruža osećaj ispunjenosti –  a to je rad sa ljudima kroz PCM i koučing. Fokusirana je na lični rast i razvoj, uživa da čita i konstantno se usavršava, kako bi svoja znanja prenosila na druge.


Tema edukacije: Budi pobednik po svojim merilima – odaberi pobedničku stazu!

Vreme i datum početka: utorak, 29. oktobar, od 18:00h

Mesto održavanja: Bulevar kralja Aleksandara 219/II

Prijavite se!

x
Broj mesta je ograničen. Rezervišite svoje na vreme!