[VEBINAR] Kako da (p)ostaneš OK?
25/05/2020
 • atmadmin
 • Vesti
 • Коментари су искључени на [VEBINAR] Kako da (p)ostaneš OK?

Ovaj vebinar namenjen je svima vama koji ste u prethodnom periodu izolacije doživeli velike izazove i promene u načinu života i rada.

Bilo da ste rukovodilac, preduzetnik, kouč koji traži način da unapredi iskustvo u radu sa klijentom ili ste prosto osoba koja oseća da je vreme za rad na sebi, ovo je idealan vebinar za vas.

Sada kada nam se privatni i poslovni život polako vraća u normalu, pravo je vreme da upitamo sebe:

 • Da li sam se promenio/la?
 • Ako jesam, kako i u kojoj meri?
 • Da li mi se dopada kako sada sebe vidim?
 • Da li sam još više osvestio/la svoje jače strane?
 • Kako se osećam po pitanju svojih slabosti?
 • Koji su me to delovi sebe uplašili?
 • Imam li plan kako da unapredim sebe?
 • Postoji li univerzalna formula?
Na drugom po redu besplatnom PCM vebinaru, upoznaćete se sa procesom transformacije ličnosti zasnovanom na Process Communication Model-u. Osim što važi za premium metodologiju za komunikaciju i upravljanje stresom, PCM-ov jedinstven metod, baziran na transakcionoj analizi, daje nam odgovore na pitanja o strukturi ljudske ličnosti i objašnjava kako se, kada i zbog čega menjamo.

Šta PCM NIJE?

PCM nije još jedna metodologija koja etiketira ljude kao određene tipove ličnosti. PCM prepoznaje različite tipove ličnosti u ljudima.
Ova metodologija ne samo da jasno ističe snage i slabosti različitih pojedinaca, već nudi i obrasce ponašanja koje će osobi omogućiti da prevaziđe slabosti, te razvije svoj pun potencijal.

Šta PCM JESTE?

 • Najnapredniji koučing alat koji će vas izdvojiti na rastućem tržištu koučeva;
 • Metodologija koja će vam pomoći da se izborite sa neproduktivnim sastancima, čestim konfliktima u timu i nezadovoljavajućom dinamikom razvoja zaposlenih;
 • Alat koji će vam omogućiti da u potpunosti upoznate sebe, te suštinski razumete sopstveni razvojni potencijal u svim oblastima života i
 • Metodologija superiorne poslovne komunikacije koja će vam pomoći da izgradite snažan odnos sa porodicom, prijateljima i saradnicima.

Benefiti vebinara:

01

Saznaćete kako izgleda proces unutrašnje transformacije ličnosti

02

Naučite kako da (p)ostanete OK uprkos stresu i promenama

03

Upoznaćete vitalne delove svoje ličnosti

04

Moći ćete da predvidite svoja neadekvatna ponašanja u izazovnim situacijama.

Pridružite nam se na vebinaru!


Tema: Kako da (p)ostaneš OK?

Vreme i datum početka: Četvrtak, 4. jun 20:15h

Online predavanje: Zoom
Aktivirajte svoje potencijale!

Prijavite se na ovaj besplatni vebinar i otkrijte čudesni svet PCM-a!

Prijavite se

Ko će biti vaši treneri?

Jelena Biševac

Jelena Biševac je sertifikovani Process Communication Model (PCM) trener i kouč. Svoje veštine i znanja upotpunila je usavršavanjem na kursevima Deep Coaching, Umetnost i nauka koučinga (Erickson Coaching), Parent as Coach, kao i obukama za upravljanja stresom na bazi neuronauke, javni nastup i dikciju i profesionalne prezentacijske veštine.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon čega je završila master studije na Fakultetu političkih nauka. Pre nego što je postala profesionalni trener i kouč, Jelena se bavila urbanom ekonomijom, prostornim i urbanističkim planiranjem. Osnivač je firme Urbanique koja se bavi primenom PCM-a u oblasti koučinga, sa pojedincima i/ili kompanijama, kao i u oblasti obrazovanja i zdravstva.
Kao bazni Harmonizer, Jelena je posvećena odnosima sa ljudima, brine o osećanjima i najsrećnija je kada pomaže drugima. Trenutna faza Persistera joj omogućava da se posveti novoj profesionalnoj i životnoj misiji koja joj pruža osećaj ispunjenosti – a to je rad sa ljudima kroz PCM i koučing. Fokusirana je na lični rast i razvoj, uživa da čita i konstantno se usavršava, kako bi svoja znanja prenosila na druge.

Davor Maksimović

Davor Maksimović je akreditovani Process Communication Model Trener i kouč, član trenerskog tima Alphabet Group, TEDx govornik sa bogatim korporativnim iskustvom koje prožima kroz treninge koje drži. Ranije je radio i kao predavač u okviru Young Banker Programa ProCredit Banke .
Pre nego što je postao profesionalni trener i kouč, Davor je proveo deset godina na različitim menadžerskim i korporativnim pozicijama. Radio je kao risk manager u Novoj Banci, zatim kao direktor sektora za razvoj poslovanja i prodaje u Balkan Investment Bank, te kao regionalni direktor za severozapadnu Bosnu u ProCredit Banci. Nakon bankarstva je bio CEO marketinške agencije koja je sa grupacijom najveća te vrste u BiH. Davor radi i kao konsultant EBRD-a za finansije i bankarstvo.

Davorove oblasti ekspertize su organizacioni i lični razvoj, razvoj komunikacije, kao i conflict resolution. U prethodnom iskustvu, posebno u bankarstvu imao je priliku da vodi timove u razvoju poslovanja, kao i da kao član tima učestvuje u preuzimanju jedne od banaka u BiH.
Davor je diplomirao ekonomiju na Univerzitetu za poslovni inženjering i menadžment, gde je trenutno na postdiplomkim studijima. Školovao se i na PCRAEE – Procredit Regional Aademy Eastern Europe, kao i na PCA – ProCredit Academy u Nemačkoj.