PCM treninzi i radionice odlažu se za pravi trenutak
17/03/2020
  • ana
  • Vesti
  • Коментари су искључени на PCM treninzi i radionice odlažu se za pravi trenutak

Dragi naši prijatelji, partneri, saborci,

Dani pred nama sami po sebi nisu ni laki, ni teški. Biće onakvi kakvim ih mi učinimo. U savremenoj psihologiji pronaći ćete mnogo puta ponavljanu rečenicu – „Nije važno šta se desilo, već kako mi reagujemo na to što se desilo“.

Situacija u kojoj se našla čitava planeta svakako nije povoljna, ali je važno da u svemu ovome ne izgubimo svoj fokus i viziju iz vida.

U skladu sa dubokim uverenjem da su fizičko i mentalno zdravlje ljudi na prvom mestu, kompanija Atria Group donela je odluku da pomerimo sve naše aktivnosti, kako PCM radionice, tako i treninge „Discover PCM“ i „PCM Trener“, za vreme kada će vanredno stanje proći, te će biti bezbedno da se pomenuti događaji održe.

To svakako ne znači da prestajemo da sa vama delimo znanje, najrelevantnije informacije i savete čiji je temelj dokazani Process Communication Model.

Ovo je trenutak kada više nego ikada možemo iskoristiti sve prednosti PCM metodologije, a sve u svrhu boljeg upravljanja stresom, asistiranju drugima da prevaziđu mentalne blokade i izazove sa kojima se suočavaju i na kraju dana konstruktivne, podržavajuće komunikacije.

Empatija, fleksibilnost i tolerancija mandatorne su osobine koje će nam pomoći da prebrodimo ovaj trenutak.

Ukoliko delite naše mišljenje, želite da učite i razvijate svoje veštine, ali i skrenete svoj fokus sa nepovoljne situacije, pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežema. Sa vama delimo znanje, iskustvo, odgovaramo na vaša pitanja i koristimo vreme izolacije na najbolji mogući način. Linkovi se nalaze u nastavku teksta:

LinkedIn stranica: https://www.linkedin.com/company/2268524

Facebook stranica: https://www.facebook.com/AtriaG/