PCM webinar – Kako nas sputavaju nesvesne navike iz detinjstva?
31/05/2022
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на PCM webinar – Kako nas sputavaju nesvesne navike iz detinjstva?
Možda je za vas to bilo davno, ali bez obzira na to koliko je godina prošlo i bez obzira na to šta se trenutno dešava u vašem životu, dešavanja iz detinjstva mogu biti skrivena veza koja vam izaziva osećaj zaglavljenosti u ovom momentu.

Neka iskustva iz detinjstva danas određuju šta i kako doživljavamo kao odrasli i kako formiramo naš odnos prema zdravlju, uspehu, poslu i ljudima u svojoj okolini.

Dobra vest jeste da možete da osvestite obrasce ponašanja koja vas sputavaju i promenite ih u svoju korist!

Verujemo da ćete se u mnogim rečenicama i obrascima prepoznati – saznajte kako da promenite uverenja koja vam ne služe.

Kako?

Upravo ovim se bavimo na webinaru koji organizujemo 9. juna.

Dođite i upoznajte se sa tipovima u ličnosti koje svi posedujemo!

Govorićemo o glavnim okidačima ponašanja koji su karakteristični za svaki tip ličnosti i tipičnim obrascima ponašanja koja ispoljavamo u izazovnoj situaciji a koja nas dovode do osećaja zaglavljenosti.

Za učešće u webinaru potrebno je da se prijavite putem forme i na taj način rezervišete svoje mesto.


Kad?
9. jun 2022 / 18 – 19:30h

Gde?
Zoom

Prijavite se

Upoznajte vašeg trenera:

Luica Radivojević

Luica Radivojević je sertifikovani NLP trener, HR konsultant, trener programa Persone Global, NLP Biznis kouč i sertifikovani PCM (Process Communication Model®) kouč. Po osnovnom obrazovanju Luica je diplomirani ekonomista (menadžment). U dosadašnjoj karijeri Luica je radio u kompanijama kao vođa prodajnih timova, menadžer projekata i brendova, trener i kouč. U svoj način vođenja posla implementirao je sistematski razvoj potencijala zaposlenih i koučing pristup. U poslednjih deset godina držao je obuke prodaje, komunikacije, razvoja liderskih i menadžerskih veština. To iskustvo mu pomože u implementaciji znanja i veština koje prenosi kompanija Atria Group u kojoj trenutno radi kao trener i konsultant. Luica je takođe autor brojnih blogova i tekstova na temu koučinga, razvoja ljudi i zaposlenih, efikasne komunikacije i važnosti prepoznavanja strukture ličnosti sagovornika i saradnika u cilju ostvarenja win-win rezultata.