Promotivna radionica – Ko sam ja, a ko je čovek prekoputa mene?
30/09/2019
 • atmadmin
 • Uncategorized
 • Коментари су искључени на Promotivna radionica – Ko sam ja, a ko je čovek prekoputa mene?
Koliko vam se puta desilo da vaša reč bude pogrešno protumačena?
Da sa svojim sagovornicima uđete u konflikt zbog naizgled bezazlenih razloga?
Da vašem klijentu na sesiji ili seansi postavljate mnoštvo otvorenih pitanja, ali vam se čini da nikako ne dolazite do suštine?
Ako je vaš odgovor uzdah i reč „MNOGO“ ova radionica nosi snažnu vrednost za vas.

Bilo da ste HR menadžer koji želi da razvije pun potencijal svojih zaposlenih, kouč koji nastoji da razvije svoje veštine svakom novom sesijom, psiholog ili terapeut koji želi da se poveže sa svojim klijentima, sigurni smo da se svakodnevno suočavate sa izazovima u komunikaciji sa različitim ljudima.

Kompanija Atria Group Vam nudi rešenje. Upoznajte Process Communication Model!

Šta PCM NIJE?PCM nije još jedna metodologija koja etiketira ljude kao određene tipove ličnosti. PCM prepoznaje različite tipove ličnosti u ljudima. Ova metodologija ne samo da jasno ističe snage i slabosti različitih pojedinaca, već nudi i obrasce ponašanja koje će osobi omogućiti da prevaziće slabosti, te razvije svoj pun potencijal.

Šta PCM JESTE?  

 • Najnapredniji koučing alat koji će vas izdvojiti na rastućem tržištu koučeva;
 • Metodologija koja će vam pomoći da se izborite sa neproduktivnim sastancima, čestim konfliktima u timu i nezadovoljavajućom dinamikom razvoja zaposlenih;
 • Alat koji će vam omogućiti da u potpunosti upoznate sebe, te suštinski razumete sopstveni razvojni potencijal u svim oblastima života i
 • Metodologija superiorne poslovne komunikacije koja će vam pomoći da izgradite snažan odnos sa porodicom, prijateljima i saradnicima.

Teme radionice:


Uvod u PCM

Ko sam ja, a ko je čovek prekoputa mene?

Karakteristike 6 različitih tipova u ličnosti

Kako da komuniciram sa različitim sagovornicima?

Šta mene motiviše, a šta druge?

Role play – praktična vežba

Kome je namenjena ova radionica?

 • Profesionalnim biznis koučevima, terapeutima i trenerima
 • Zaposlenima u HR-u koji su odgovorni za odabir metodologija koje će biti primenjene u razvoju ljudi
 • Menadžerima koji žele da razvijaju svoje liderske i komunikacione veštine
 • Onima koji žele da ovladaju metodologijom superiorne poslovne komunikacije

Izdvojite 3 sata svog slobodnog vremena. Radionica je interaktivnog karaktera. Pažljivo slušajte i budite slobodni da postavljate pitanja na koja će vam rado odgovoriti PCM Trener, Luica Radivojević.

 

Ko je Luica Radivojević? Samom sebi je najveći projekat. Thinker u bazi, Persister u fazi (na radionici ćete saznati šta to znači). Luica je sertifikovani NLP trener, HR konsultant, trener programa Persone Global, NLP biznis kouč i sertifikovani PCM (Process Communication Model®) kouč i trener. Strastven je kada je u pitanju razvoj ljudi, te uspehe svojih klijenata i saradnika doživljava kao sopstvene.  Po osnovnom obrazovanju, Luica je diplomirani ekonomista (menadžment). U dosadašnjoj karijeri radio je u kompanijama kao vođa prodajnih timova, menadžer projekata i brendova, trener i kouč. U svoj način vođenja posla implementirao je sistematski razvoj potencijala zaposlenih i koučing pristup.

U poslednjih deset godina držao je obuke prodaje, komunikacije, razvoja liderskih i menadžerskih veština. To iskustvo mu pomože u implementaciji znanja i veština koje prenosi kompanija Atria Group u kojoj trenutno radi kao trener, konsultant i Knowledge Manager. Luica je takođe autor brojnih blogova i tekstova na temu koučinga, razvoja ljudi i zaposlenih, efikasne komunikacije i važnosti prepoznavanja strukture ličnosti sagovornika i saradnika u cilju ostvarenja win-win rezultata.

Ovladajte metodologijom superiorne poslovne komunikacije. Prijavite se!

Prijavite se!

x
Broj mesta je ograničen. Rezervišite svoje na vreme!