Sva ružna lica stresa – 6 načina da se izborimo sa njima
07/04/2020
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Sva ružna lica stresa – 6 načina da se izborimo sa njima
Koliko puta vam se desilo da kažete ono što ne mislite jer ste pod stresom?
Koliko puta je vaša reč bila pogrešno protumačena?
Šta je to što nas pokreće, a šta nas zabrinjava i kako to utiče na naše rezultate?
Zašto se u stresnim situacijama pretvaramo u goru verziju sebe?
Kako da izađemo iz vlastitih zamki u ponašanju?
Kako da na pravi način ispoljimo i zadovoljimo svoje potrebe?

Zasnovan na PCM metodologiji, ovaj vebinar će vas upoznati sa svetom dubinske strukture ličnosti i pomoći vam da izađete iz brojnih izazovnih stanja.


Tema: Sva ružna lica stresa
– 6 načina da se izborimo sa njima

Vreme i datum početka: Četvrtak, 16. april od 20:15 – 21:30 h

Online predavanje: Zoom
Bilo da ste HR menadžer koji želi da razvije pun potencijal svojih zaposlenih, kouč koji nastoji da razvije svoje veštine svakom novom sesijom, psiholog ili terapeut koji želi da se poveže sa svojim klijentima, sigurni smo da se svakodnevno suočavate sa izazovima u komunikaciji sa različitim ljudima.
Usled promenjenog načina života i poslovanja, situacija se dodatno usložnjava.Kompanija Atria Group vam nudi rešenje. Upoznajte Process Communication Model!

Šta PCM NIJE?

PCM nije još jedna metodologija koja etiketira ljude kao određene tipove ličnosti. PCM prepoznaje različite tipove ličnosti u ljudima.
Ova metodologija ne samo da jasno ističe snage i slabosti različitih pojedinaca, već nudi i obrasce ponašanja koje će osobi omogućiti da prevaziće slabosti, te razvije svoj pun potencijal.

Šta PCM JESTE?

  • Najnapredniji koučing alat koji će vas izdvojiti na rastućem tržištu koučeva;
  • Metodologija koja će vam pomoći da se izborite sa neproduktivnim sastancima, čestim konfliktima u timu i nezadovoljavajućom dinamikom razvoja zaposlenih;
  • Alat koji će vam omogućiti da u potpunosti upoznate sebe, te suštinski razumete sopstveni razvojni potencijal u svim oblastima života i
  • Metodologija superiorne poslovne komunikacije koja će vam pomoći da izgradite snažan odnos sa porodicom, prijateljima i saradnicima.

Koja ćete sve korisna i primenjiva znanja usvojiti?

01

Upoznaćete se bolje sa mogućom dubinskom strukturom svoje ličnosti

02

Upoznaćete tipove ličnosti vaših bližnjih, poslovnih saradnika, partnera, nadređenih i klijenata

03

Vešto ćete prepoznavati ljudske potrebe

04

Moći ćete da predvidite svoja neadekvatna ponašanja u izazovnim situacijama

05

Znaćete kako da efikasno izađete iz stanja stresa

06

Naučićete da upravljate svojim emocijama i stresom
Rad na sebi nikad nije bio lakši ni zanimljiviji!

Prijavite se na ovaj besplatni vebinar i otkrijte čudesni svet PCM-a!

Prijavite se

Ko će biti vaš trener?

Marija Dajić, HR Conslultant, godinama je posvećena ličnom i profesionalnom razvoju pojedinaca. Kao iskusan HR-ovac sa internacionalnim iskustvom u jednoj globalnoj korporaciji, Marija se najpre specijalizovala u oblasti treninga zaposlenih, da bi se potom odvažno upustila u samostalnu karijeru zasnovanu na principima individualnog rada sa klijentima i holističkog pristupa rešavanju svih izazova savremenog života.

Autor je bloga „Budan.rs“ koji se bavi temama ličnog razvoja i ko-autor „Obrni igru“ NLP programa edukacije za decu i tinejdžere. Zahvaljujući svom bogatom životnom i profesionalnom iskustvu, Marija je našla svoje mesto u Atria Group-i gde vredno radi na širenju znanja o PCM metodi kao jednoj od premium metoda komunikacije i upravljanja ličnim promenama.

Kada izađe iz uloge poslovne žene, Marija ostaje radoznali istraživač ljudske prirode i posvećena majka 8-godišnje devojčice koja joj je ujedno i najveća inspiricija.